Culinaire verwennerij

Wat wij in deze tijden missen is (naast onze familie en vrienden die uiteraard op nummer 1 staan) ons culinair laten verwennen. Met HelloFresh toveren we wel zelf lekkere gerechten op tafel, maar die kunnen onmogelijk de concurrentiestrijd aangaan met wat de restaurants uit de gids Gault&Millau te bieden hebben. 

We volgen de berichtgeving daarrond op de voet en waren oprecht blij dat Marieke Moyaert deze week door Gault&Millau uitgeroepen werd tot Gastvrouw van het Jaar. Meer dan terecht vinden wij. Deze sympathieke, goedlachse dame heeft ons al twee keer hartelijk ontvangen in restaurant Schatteman dat zij samen met haar echtgenoot Gregory uitbaat. 

Dit restaurant koppelt culinaire hoogstandjes aan een pittoresk en authentiek kader midden in de bossen van Hertsberge. Je betaalt er een in onze ogen scherpe prijs voor uiterst verfijnde pareltjes op je bord. Kortom, een absolute aanrader!








Reacties

Populaire posts